فروشگاه انواع عینک

۴ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

هزینه درمان و عمل جراحی شقاق مقعدی یا فیشر با لیزر

 

هزینه درمان شقاق با لیزر یکی از مباحث مهم در تصمیم گیری برای انتخاب روش درمان بیماری است. شقاق، زخم یا ترک عمیقی در دیواره خارجی مقعد است. این زخم در اثر فشار و اسپاسم شدید داخل عضله ایجاد میشود. فیشر می تواند با درد، التهاب و قرمزی و یا حتی خونریزی و عفونت همراه شود.

بهترین روش قطعی و موثر برای درمان این بیماری، لیزر است. لیزر درمانی با مناسب ترین قیمت و تنها در طی چند دقیقه بیماری شما را برای همیشه رفع می کند.

برآورد قیمت درمان شقاق با لیزر

هزینه عمل شقاق با لیزر در کلینیک عابدیان کاملا منصفانه و مورد تایید ﻧﻈﺎم ﺗﻌﺮﻓﻪ ﮔﺬاری ﺧﺪﻣﺎت ﺗﺸﺨﯿﺼﯽ و درﻣﺎﻧﯽ ﮐﺸﻮرمان اﯾﺮان است. اما امکان تعیین اینکه دقیق مقدار آن، بدون مراجعه حضوری یا تلفنی وجود ندارد!

زیرا هزینه درمان لیزری بسته به نوع شقاق (حاد یا مزمن) و همین طور نوع لیزری (کم توان یا پرتوان) که برای درمان استفاده میشود، متفاوت است. بنابراین اگر می خواهید دقیقا این مبلغ را بدانید می توانید حضوری یا تلفنی با کلینیک ما در ارتباط باشید.

در ضمن در صفحه درمان شقاق با لیزر با طور اختصاصی به بررسی نحوه درمان و چگونگی انجام لیزر پرداخته شده است.

 

هزینه عمل جراحی شقاق چقدر است؟

هزینه جراحی شقاق نیز بسته به فاکتور های مختلفی تعیین میشود. به طور مثال فاکتورهایی مثل نوع بیمارستانی که قرار است جراحی را در آن انجام دهید، نوع بیماری فیشر، دستمزد جراح، تعداد روزهایی که قرار است در بیمارستان بستری شوید، شهری که جراحی در آن انجام میشود و … همگی در تعیین قیمت اثرگذار هستند.

مقایسه قیمت لیزر شقاق با جراحی سنتی

آنچه که در مورد این دو روش مسلم است، پیروز بودن لیزر در مقایسه با جراحی سنتی است. چرا که لیزر از همه جهات از اثربخش درمان گرفته تا حذف کامل درد و خونریزی از جراحی سنتی بهتر است. البته به صرفه بودن قیمت لیزر نیز از این قاعده مستثنا نیست.

در ادامه به شما خواهیم گفت که چرا هزینه های پرداختی لیزر از عمل سنتی کمتر است.

  • حذف هزینه های بستری : کلینیک عابدیان مجهز به بهترین دستگاه های لیزر است. لیزر فیشر در این مطب سرپایی و در کمتر از نیم ساعت انجام میشود. در حالی که برای انجام جراحی در بهترین حالت باید یک روز قبل و یک روز بعد از درمان را در بیمارستان سپری کنید.
  • حذف هزینه های بیهوشی : با توجه به اینکه داروهای بیهوشی وارداتی است و مبلغ سنگینی بابت آن تقبل میشود. پس خیلی طبیعی است که هزینه های عمل جراحی را تا حد چشمگیری افزایش دهد. برای انجام لیزر نیازی به دریافت داروی بیهوشی نیست (بی حسی تزریق میشود.) بنابراین نه تنها مبالغ پرداختی کاهش می یابد، بلکه نیازی به تحمل عوارض داروی بیهوشی هم نیست.
  • حذف درمان های مجدد : تجربه نشان داده میزان اثربخشی جراحی های سنتی کمتر از لیزر است. بنابراین ممکن است حتی در صورتی که جراحی انجام دهید بیماری شما مجددا عود کرده و یا عفونت کند. پس بیمار مجبور میشود مجددا جراحی انجام داده و یا از سایر روش ها برای درمان استفاده کند. و این یعنی دو برابر شدن مبالغ!
  • حذف مدت زمان از کار افتادگی : وقتی عمل جراحی انجام می شود، ناچاراً باید یک سری آزمایشات و تست ها انجام دهید و حداقل دو سه روزی را مهمان بیمارستان خواهید بود. پس از مرخص شدن از بیمارستان نیز باید یک الی دو هفته ای را در منزل به سر ببرید. همین این موارد هزینه ای به طبع سنگین تر از عمل جراحی را بر دوش شما قرار میدهد. ولی در مقابل لیزر سرپایی و در کمتر از یک ساعت انجام شده و بعد از آن نیز می توانید به محل کار خود بازگردید.

آیا بیمه مبلغ لیزر را پرداخت می کند؟

واقعیت این است که پاسخ این سوال را باید از شرکت بیمه ای خود بپرسید. در حالت کلی بیمه ها هزینه جراحی های سرپایی و بدون بیهوشی که کمتر از 6 ساعت به طول بیانجامد را پرداخت نمی کنند. البته معمولاً بیمه های تکمیلی این مبلغ را تقبل می کنند.

برای اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید با شرکت بیمه ای خود و نیز کلینیک ما از طریق شبکه های اجتماعی، شماره تماس ها و یا مراجعه حضوری در ارتباط باشید.

https://teletype.in/@yeganehsorani/V-qLccC8edI

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پانیز محمدی

عکس کیست مویی و تصاویر واضح از جراحی و لیزر

 

در این صفحه قصد داریم با بررسی عکس کیست مویی به شما در تشخیص این بیماری کمک کنیم. بیماری کیست مویی (سینوس پیلونیدال) نوعی عارضه مقعدی است. برگشت مو به داخل پوست باعث تجمع عفونت میشود. در برخی مواقع روی سطح کیست آبسه ایجاد میشود. درد، عفونت، خارش و سوزش، ترشحات چرکی و خونریزی از مهمترین علائم این بیماری به شمار می روند. بیماری می تواند به شکل یک سوراخ روی سطح پوست و یا یک برآمدگی باشد.

مشاهده عکسهای کیست مویی به تشخیص و سریع تر شدن فرآیند درمان کمک می کند. به همین جهت در ادامه چند عکس واضح از کیست مویی را در اختیار شما می گذاریم.

 

درمان کیست مویی اهمیت ویژه ای دارد. اگر نسبت به درمان این بیماری بی توجه باشید، علائم بیماری تشدید شده و بیماری وارد فاز مزمن خود میشود. با گذشت زمان در کیست عفونت تجمع کرده یا اصطلاحاً کیست آبسه می کند.

هرگز سرخود و بدون مشورت با پزشک اقدام به تخلیه آبسه نکنید. زیرا این کار می تواند بیماری را تشدید و خطر بروز فیستول را افزایش دهد.

 

فیستول یکی دیگر از انواع بیماریهای ناحیه مقعدی است. فیستول به اتصال غیر طبیعی دو عضو از بدن گفته میشود. علت این بیماری عفونت طولانی مدت و درمان نشده است. اگر کیست مویی به موقع درمان نشود، می تواند عفونت آن گسترش یافته و به بیماری فیستول منجر شود. درمان فیستول به مراتب پیچیده تر است. در ادامه تصاویر کیست که به ایجاد فیستول منجر شده را مشاهده می کنید.

 

عکس جراحی کیست مویی

برای از بین بردن کیست، می بایست موضع به طور کامل تخلیه شود. با این کار امکان عود مجدد بیماری و عفونت آن وجود ندارد. در روش جراحی پزشک با استفاده از تیغ جراحی موضع را تخلیه می کند. این کار می تواند همراه با درد شدید باشد و معمولاً بیمار خون زیادی را از دست میدهد. مراقبت از زخم جراحی اهمیت ویژه ای دارد. زیرا خطر عفونت آن بسیار زیاد است.

 

ایجاد زخم جراحی ناخوشایند است. این زخم برای بیماران خانم آزار دهنده تر است. متاسفانه ایجاد اسکار بعد از جراحی اجتناب ناپذیر است. اما می توان با جایگزین کردن لیزر به جای جراحی از ایجاد این اسکار آزار دهنده جلوگیری نمود.

 

نتیجه گیری

لیزر کیست مویی روش نوین درمان این بیماری است. در این روش اشعه لیزر جایگزین تیغ جراحی شده و این امر مسلماً مزیت های بسیاری را هم برای بیمار و هم برای جراح به همراه دارد. به طور مثال، با استفاده از لیزر میزان درد و خونریزی بیمار تا حد قابل توجهی کاهش می یابد.

درمان سرپایی و با هزینه ای مناسب انجام میشود. در ضمن نتیجه این درمان قطعی است و خطر عود مجدد بیماری کمتر است.

منبع :https://teletype.in/@yeganehsorani/vTwDWdMd0BB

 

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پانیز محمدی

عمل جراحی بواسیر(هموروئید)، عوارض و مراقبت های پس از آن

در صورتی که روشهای درمان خانگی و درمان دارویی نتوانند بیماری را برطرف کنند. پزشک انجام روشهای تهاجمی تری

مثل جراحی یا درمان بواسیر با لیزر را پیشنهاد می کند.

به برش و یا قطع هموروئید تحت بیهوشی و در اتاق عمل، جراحی هموروئیدکتومی گفته میشود. این درمان به جز در مواردی ضروری توصیه نمیشود. این درمان مناسب هموروئید داخلی درجه 3 و 4 و یا هموروئید خارجی پیشرفته است و به دو روش زیر انجام میشود.

هموروئیدکتومی بسته :
این روش اغلب برای درمان هموروئیدهای داخلی کاربرد دارد. این جراحی تحت بیهوشی و در بیمارستان انجام میشود. پزشک با استفاده از تیغ جراحی، الکتروکوتر، قیچی و … بافت متورم شده را قطع میکند. سپس زخم با استفاده از نخ بخیه قابل جذب بسته میشود. به این ترتیب احتمال عفونت در این درمان کمتر است. این جراحی با وجود عوارض گوناگون اگر با دقت انجام شود، تا حدود 90% احتمال بهبودی وجود دارد.

هموروئیدکتومی باز :
این روش مشابه روش بسته عمل می کند. با این تفاوت که این بار بدون بخیه زدن و باز رها میشود تا به مرور ترمیم شود. احتمال عفونت در این مورد بیشتر است. البته در صورتی که برش در جای نامناسب باشد و یا احتمال عفونت وجود داشته باشد، پزشک از ترکیب روش باز و بسته برای درمان استفاده می کند.

به منظور کاهش درد پس از عمل جراحی پزشک ممکن است از روشی به نام اسفنگتروتومی داخلی-جانبی استفاده نماید. در ضمن تزریق بوتاکس نیز می تواند در کاهش درد بعد از جراحی بواسیر موثر باشد.

طول درمان
طول درمان بعد از عمل هموروئید به عوامل متعددی بستگی دارد. سلامت جسمی بیمار؛ میزان و عمق برش زخم و نیز مراقبت های پس از درمان همگی در مدت زمان طول درمان اثر گذار هستند. معمولاً بیماران بین 10 – 14 روز پس از عمل به بهبود نسبی می رسند. اما برای درمان کامل مراقبت ها باید تا حدود 1 ماه ادامه داشته باشد.

خطرات و عوارض بعد از عمل هموروئید
صدمات و عوارض جراحی هموروئید، که گاها جبران ناپذیر هم هستند، موجب شده این درمان به ندرت انجام شود. مهمترین این عوارض عبارتند از :

درد شدیدی که در حین عمل و پس از آن بیمار را آزار میدهد.
خونریزی بعد از عمل هموروئید
هزینه های که باید بابت بیمارستان و طول درمان پرداخته شود. (برای اطلاع از اینکه هزینه عمل جراحی هموروئید و درمان بواسیر با لیزر چقدر است؟ بر روی لینک کلیک نمایید.)
احتمال آسیب به اسفنکتر مقعد که در نتیجه آن بی اختیاری مدفوع و گاز روده ایجاد میشود.
طولانی بودن دوره نقاهت
نیاز به استفاده از تامپون و پانسمان که تعویض آنها ممکن است برای بیمار دردناک باشد.
تنگ شدن کانال مقعد
خطر عود مجدد بیماری
فیستول (مسیری غیر طبیعی مابین کانال آنال و رکتوم)
پرولاپس یا بیرون زدگی بواسیر
عفونت
انسداد روده
مشکل در تخلیه ادرار (برای رفع این مشکل ممکن است به دریافت سوند نیاز داشته باشید.)

https://teletype.in/@drabedian/U6IEkzxcqPq

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پانیز محمدی

عمل جراحی شقاق مقعدی یا فیشر چگونه است؟ عوارض، هزینه و مراقبت ها

عمل جراحی شقاق
عمل جراحی شقاق

 

شقاق یا فیشر نوعی بیماری مقعدی است. شقاق به ایجاد ترک عمیق یا برش در دیواره مقعدی گفته میشود. بسته به میزان پیشرفت این عارضه علائمی متعددی بروز می کنند. این علائم می توانند درد، سوزش، خارش تا خونریزی را شامل شوند و با شدت های مختلفی بروز کنند. شقاق حاد علائم شدید تری داشته ولی عمق زخم در آن کمتر است. در حالی که در حالت مزمن عمق زخم بیشتر شده و به عضله مقعدی نیز می رسد. وقتی بیماری وارد فاز مزمن خود میشود، با استفاده از درمانهای خانگی، دارویی و یا حتی تزریق بوتاکس قابل رفع نیست.

در این موارد معمولاً پزشک انجام جراحی با لیزر را توصیه می کند. درمان شقاق با لیزر سریع و سرپایی بدون ایجاد درد و خونریزی حین عمل و عوارض و عفونت بعد از عمل بیماری شما را رفع می کند. یکی دیگر از روشهای درمان عمل جراحی است که در ادامه به بررسی بیشتر این روش و عوارض و هزینه های آن می پردازیم :

عمل جراحی فیشر

در صورتی که بیماری با استفاده از روشهای خانگی و دارویی و نیز تزریق بوتاکس بهبود نیابد، عمل جراحی توصیه میشود. در واقع عمل جراحی شقاق برای بیماری در حالت مزمن انجام میشود. در این حالت فشار بسیاری زیادی در عضله ایجاد شده و اسپاسم آن مانع از ترمیم زخم می گردد. بنابراین می بایست از روشهای جراحی برای کمک به ترمیم زخم استفاده نمود. سه روش مختلف برای این جراحی وجود دارد، که در ادامه به بررسی بیشتر آنها می پردازیم:

اسفنکتروتومی

یکی از روش های رایج درمان این بیماری است. اسفنکتروتومی در بیمارستان و تحت بیهوشی انجام میشود. برای این منظور قسمتی از عضله اسفنکتر و پوست اطراف مقعد را قطع می کنند. با این کار از طریق کاهش فشار وارده بر عضله، به ترمیم سریعتر زخم کمک می کنند. اسفنکتروتومی در دو روش باز و بسته انجام میشود.

اسفنکتروتومی باز بدون بخیه رها شده تا ترمیم شود. این روش خطر عفونت بیشتری دارد. در حالی که در روش بسته موضع جراحی شده را بخیه می زنند. به این ترتیب احتمال عفونت آن کمتر است.

فیشرکتومی

در صورتی که خطر آسیب رسیدن به عضله مقعدی و یا بی اختیاری مدفوع یا کنترل گاز روده وجود داشته و یا زخم فیشر در موضعی حساس و غیر قابل برش باشد. از روش فیشرکتومی استفاده می کنند. در این روش تنها یک برش بر روی عضله ایجاد می کنند. تا از فشار داخل آن کاسته شده و به ترمیم عضلات کمک شود.

فلپ پیشرفته

فلپ یکی دیگر از روشهای جراحی شقاق است که به ندرت انجام میشود. در این روش قسمتی از پوست سالم در اطراف مقعد به شکاف ایجاد شده یا همان شقاق بخیه زده می شود. این درمان ممکن است به تنهایی انجام شده و یا همراه با اسفنکتروتومی باشد.

عوارض عمل شقاق مقعدی

عوارض جراحی شقاق مقعدی در بیماران مختلف با شدت های متفاوتی بروز می کند. آمار ها نشان داده تقریباً 30% از بیماران پس از جراحی عوارض ناگواری را تجربه می کنند. مهمترین این عوارض عدم کنترل گاز روده و مدفوع است. از سایر عوارض می توانیم به خونریزی، درد شدید و احتمال عفونت اشاره کنیم.

عوارض این جراحی غالباً موقتی هستند. با این حال ممکن است دائمی شوند. همچنین ممکن است آبسه های کوچکی در اطراف مقعد ایجاد شود.

در کنار این عوارض سایر مشکلات مربوط به جراحی مثل بستری در بیمارستان، هزینه های بیشتر و یا دوره نقاهت طولانی موجب شده بیماران تن به انجام این درمان ندهند. از طرفی ریسک نتیجه جراحی و عوارض که بعد از آن برای بیمار ایجاد میشود، موجب شده پزشکان نیز این درمان را توصیه نکنند.

ادامه مطلب در اینجا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پانیز محمدی