فروشگاه انواع عینک

۵ مطلب در تیر ۱۴۰۲ ثبت شده است

درمان بی اختیاری مدفوع بزرگسالان و کودکان

بسته به علت بی اختیاری مدفوع، درمان می تواند شامل یک یا چند مورد از رویکردهای زیر باشد: تغییر رژیم غذایی، تمرین روده (بیوفیدبک)، داروها یا جراحی.

درمان با رعایت تغذیه در خانه

هدف از تغییرات رژیم غذایی این است که از خوردن غذاها یا نوشیدنی هایی که ممکن است باعث شل شدن مدفوع شوند، اجتناب کنید، از جمله:

  • کافئین، الکل، مقداری آب میوه و آلو
  • حبوبات و سبزیجات خانواده کلم
  • غذاهای تند و گوشت های پخته شده یا دودی
  • محصولات لبنی
  • شیرین کننده های مصنوعی

سایر غذاها مدفوع را غلیظ می کنند که ممکن است به مدیریت مدفوع کمک کند. این غذاها عبارتند از:

  • موز
  • سس سیب
  • کره بادام زمینی
  • ماکارانی
  • سیب زمینی
  • پنیر

دارو برای درمان بی اختیاری مدفوع

داروهایی که معمولاً تجویز می شوند شامل داروهای ضد اسهال و مکمل های فیبر هستند. این داروها حرکت مدفوع را از طریق روده کاهش می دهند و مدفوع را سفت می کنند. بدون مشورت با پزشک خود از داروهای بدون نسخه استفاده نکنید.

تمرین روده

hpvdarman.com دو نوع تمرین برای تقویت روده وجود دارد:

  1. هدف از نوع اول ایجاد یک الگوی منظم برای “رفتن به دستشویی” است. با تنظیم یک برنامه روتین، می توانید حرکات روده خود را بهتر مدیریت کنید. مصرف روزانه تنقیه در زمان های ثابت به تنظیم دفع مدفوع و کاهش دوره های بی اختیاری مدفوع کمک می کند. بدون اینکه با پزشک خود مشورت کنید از تنقیه استفاده نکنید.
  2. هدف از نوع دوم تمرین روده، یادگیری تمرینات خاصی است که می تواند عضلات اطراف مقعد را تقویت کند. یک پزشک یا پرستار آموزش دیده به شما آموزش می دهد که چگونه عضلات مرتبط با این ناحیه را پیدا کرده و تمرینات را انجام دهید. این فرآیند بیوفیدبک نامیده می شود.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پانیز محمدی

علائم هموروئید خارجی

طیف وسیعی از علائم بواسیر می توانند در بدن فرد مبتلا به هموروئید خارجی ظاهر شوند. علائم بسته به شدت بیماری متفاوت هستند. برخی از علائمی که ممکن است داشته باشید عبارتند از:

  • یک یا چند توده حساس به رنگ بنفش روی پوست نزدیک دهانه مقعد
  • خارش در اطراف مقعد یا ناحیه رکتوم
  • احساس درد در نشیمنگاه، به ویژه در ۲۴ تا ۴۸ ساعت پس از شروع و زمانی که نشسته اید
  • ممکن است هنگام استفاده از توالت متوجه خونریزی شوید. این شامل دیدن خون روی دستمال توالت یا در داخل توالت است. توده های اطراف مقعد ممکن است احساس کنند که متورم شده اند. البته بواسیر خارجی که بزرگ شده است، ممکن است تمیز نگه داشتن ناحیه را دشوار کند.

ممکن است در برخی موارد این علائم طی مدت کوتاهی از بین رفته و با شدت بیشتری بازگردند. در نتیجه توصیه می کنیم در صورت ابتلا به هر یک از علائم بالا به پزشک مراجعه کنید.

علت ابتلا به هموروئید ترومبوزه

هموروئید خارجی زمانی است که یک یا چند برجستگی حساس در زیر پوست اطراف مقعد شما ایجاد می شود. اینها رگهای خونی گشاد شده ای هستند که به قدری بزرگ شده اند که به شکل بیرون زده در آمده اند.

خون ممکن است در داخل رگ ها بیرون زده، لخته یا ترومبوز شود. این اتفاق می تواند یک توده سخت ایجاد کند و در برخی موارد باعث درد قابل توجهی شود.

هموروئیدهای خارجی و داخلی در اثر بسیاری از عوامل مشابه ایجاد می شوند. که شامل موارد زیر هستند:

  • زور زدن هنگام مدفوع شایع ترین علت هموروئید خارجی است. این کار اغلب به دلیل موارد شدید یبوست یا اسهال ایجاد می شود. همچنین زور زدن باعث تجمع خون در ناحیه می شود.
  • نشستن طولانی مدت روی توالت. این کار می تواند به بافت های اطراف راست روده و مقعد شما فشار وارد کند.
  • ضعیف شدن بافت های حمایتی ناحیه نشیمنگاه با افزایش سن، بافت های اطراف مقعد و راست روده ضعیف می شوند.
  • بارداری. افراد باردار همچنین ممکن است به دلیل افزایش فشار شکم بر روی این سیاهرگ‌ها در معرض خطر ابتلا به هموروئید باشند.
  • چاقی. داشتن اضافه وزن با ابتلا به هموروئید مرتبط است.
  • بلند کردن وسایل سنگین. اگر مرتباً اجسام سنگین را بلند می کنید، ممکن است خطر ابتلا به بواسیر بیشتر باشد.
  • نخوردن فیبر کافی رژیم غذایی کم فیبر ممکن است منجر به یبوست شود که می تواند باعث هموروئید شود.

درمان بواسیر یا هموروئید خارجی

در بیشتر موارد، افراد بواسیر خارجی را در خانه درمان می کنند و خود به خود از بین می روند.

به گفته منبع مورد اعتماد کارشناسان، معمولاً به درمان پزشکی نیاز ندارند، مگر اینکه درد زیادی برای شما ایجاد کنند یا بسیار بزرگ شده باشند.

اگر درد دارید، پزشک ممکن است استفاده از داروهای مسکن بدون نسخه (OTC) مانند ایبوپروفن، اسید استیل سالیسیلیک (ASA) یا استامینوفن را توصیه کند.

خواندن ادامه مطلب بواسیر داخلی: تجارت امروز

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پانیز محمدی

درباره جراحی فیستول مقعدی بدانید!

انواع مختلفی از روشهای جراحی برای درمان فیستول مقعدی وجود دارد. تمام راههای جراحی فیستول مقعدی با هدف خلاص شدن از شر فیستول انجام می شود، در حالی که آسیب کمتری به عضلات اسفنکتر اطراف مقعد ممکن می شود. این ماهیچه‌ها به شما اجازه می‌دهند تا زمانی که مدفوع دارید بتوانید خودتان را کنترل کنید، بنابراین اگر آسیب ببینند، می‌تواند منجر به از دست دادن کنترل (بی اختیاری) شود.
پس از اینکه جراح شرایط را ارزیابی کرد، با شما در مورد گزینه های درمانی، خطرات و فواید هر کدام، و آنچه برای شما توصیه می کند، صحبت خواهد کرد. انتخاب روش بستگی به این دارد که فیستول شما دقیقاً کجاست و آیا عضله اسفنکتر را درگیر کرده یا خیر.
دکتر متخصص دقیقاً توضیح می دهد که در طول عمل چه اتفاقی می افتد، چه چیزی پس از آن انتظار می رود و خطر عوارض احتمالی وجود دارد.

 

علائم فیستول مقعدی

علائم فیستول مقعدی می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • ترشحات از دهانه فیستول در پوست، که ممکن است به صورت یک سوراخ یا توده احساس کنید. ممکن است چرک یا خون در آن وجود داشته باشد.
  • درد، ناراحتی و تورم در داخل و اطراف مقعد
  • اسهال
  • تحریک پوست اطراف مقعد

این علائم همیشه به دلیل فیستول مقعدی ایجاد نمی شوند، اما اگر آنها را دارید، به پزشک عمومی مراجعه کنید.

اطراف مقعد

تشخیص فیستول مقعدی

asianews.ir پزشک عمومی در مورد علائم شما می پرسد و ممکن است بیمار را در صورت لزوم معاینه کند. پزشک عمومی ممکن است بتواند دهانه فیستول مقعدی را در پوست اطراف پایین (مقعد) ببیند که به دهانه خارجی معروف است. همچنین ممکن است با وارد کردن انگشت خود به آرامی در مقعد علائم بیشتر را بررسی کنند. پزشک عمومی در صورتی که تشخیص دهد، بیمار را برای بررسی و درمان بیشتر به یک جراح کولورکتال ارجاع میدهد.
در صورتی که تشخیص واضح نباشد، یا اگر فیستول پیچیده با چندین راه دارید، ممکن است جراح شما نیاز به انجام آزمایش‌ها و معاینات اضافی داشته باشد.
این آزمایشات ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • اسکن اولتراسوند از مقعد ، با استفاده از یک کاوشگر که جراح شما به آرامی پایین شما را قرار می دهد
  • اسکن تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI).

در صورت لزوم، جراح ممکن است معاینه فیزیکی دقیق تری از مقعد انجام دهد. برای این کار داروی بیهوشی دریافت میکنید. عمل ممکن است تحت بیهوشی عمومی انجام شود، به این معنی که شما در خواب خواهید بود یا بی حسی موضعی. بعد از انجام عمل توسط تیم جراحی، پزشک توضیح خواهد داد که در طول عمل چه روند درمانی طی شده است.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پانیز محمدی

یبوست در بارداری و خونریزی + بهترین درمان با دارو

متاسفانه امروزه یبوست در بارداری تبدیل به یکی از بیماری های ناخوشایند گوارشی و نگران کننده برای سلامت مقعد در اکثر زنان شده است. این عارضه در موارد حاد ممکن است به دلیل سفتی بیش از نرمال مدفوع همراه با خونریزی باشد که به مدفوع خونی معروف است. ولی خوشبختانه روشهای مختلفی برای درمان یبوست در حاملگی در دسترس است. چه با دارو و چه روشهای خانگی. که معمولا سریع جواب میگیرید.

در ادامه به بررسی روشهای درمان یبوست در خانه، با دارو و استفاده از ملین ها، علت یبوست در بارداری و علائم خشکی مزاج می پردازیم.

یبوست در بارداری چیست؟

داشتن یبوست در دوران بارداری یا حاملگی به این معنی است که شما در حال تلاش برای دفع مدفوع سفت یا اجابت مزاجی سخت هستید. این عارضه زمانی اتفاق می‌افتد که غذایی که بدن شما دیگر به آن نیاز ندارد (ضایعات) به جای اینکه به عنوان مدفوع خارج شود، در قسمت پایینی دستگاه گوارش (روده) سفت می‌شود. اکثر مردم در دوره ای در زندگی خود تجربه ناخوشایندی از یبوست را داشته اند، اما زمانی که باردار هستید این اتفاق بیشتر می افتد. تغییرات هورمونی در بدن شما که بارداری را ممکن می کند، می تواند احتمال ابتلا به یبوست را افزایش دهد.

درمان یبوست در حاملگی در خانه

علت یبوست در بارداری چیست؟

تغییرات هورمونی در بدن در دوران بارداری و عادات روزانه شما می تواند احتمال ابتلا به یبوست را افزایش دهد. علل یبوست در بارداری عبارتند از:

  • پروژسترون: بدن شما در دوران بارداری هورمون پروژسترون بیشتری تولید می کند. پروژسترون روده‌ها یا روده‌های شما را شل می‌کنند، به طوری که  روده ها به دلیل فشار آوردن مواد زائد در بدن شما به سختی کار می‌کنند. سرعت آهسته در هضم به بدن شما زمان بیشتری برای جذب مواد مغذی و آب از غذایی که می خورید می دهد. هر چه مدت زمان بیشتری غذا در روده شما باقی بماند، روده بزرگ (کولون) زمان بیشتری برای جذب رطوبت از آن دارد. در نتیجه وقتی حس دفع دارید، ته مانده های غذا خشک شده و به سختی دفع می‌شوند.
  • جنین: رشد جنین رحم شما را سنگین تر می کند. این وزن اضافی می تواند فشار بیشتری بر روده شما وارد کند و در نتیجه خروج مواد زائد از بدن را دشوارتر کند.
علت یبوست در بارداری چیست؟
  • آهن حاصل از قرص ویتامین دوران بارداری: آهنی که از ویتامین دوران بارداری خود دریافت می کنید به بدن شما کمک می کند تا خون مورد نیاز برای گردش اکسیژن در بدن شما و جنین را بسازد. اگرچه آهن بیش از حد می تواند تجزیه غذا را برای باکتری های موجود در روده دشوارتر کند. ننوشیدن آب کافی برای نرم کردن مواد زائد گیر کرده در روده، مشکل را بدتر می کند. ضایعات می توانند جمع شده و باعث یبوست شوند.
  • سبک زندگی بی تحرک: رژیم غذایی شما، مقدار مایعاتی که در روز می نوشید، و میزان ورزش شما همگی در ایجاد یبوست نقش دارند. اکثر افرادی که باردار هستند فیبر کافی نمی خورند، آب کافی نمی نوشند یا ورزش کافی برای کمک به سیستم گوارشی خود برای دفع مواد زائد از بدن ندارند.

https://hpvdarman.com 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پانیز محمدی

عود کیست مویی بعد از عمل؛ علت + نشانه ها و پیشگیری

آیا احتمال عود کیست مویی بعد از عمل وجود دارد؟؟ بسیاری از بیماران زمان مراجعه برای درمان این سوال را دارند که ممکن است بعد از درمان کامل، شاهد برگشت کیست مویی بعد از عمل باشم؟ پاسخ به این سوال کاملا بستگی به روش عمل شما دارد و نمی توان به طور قطعی گفت بله یا خیر. زیرا موارد بسیاری هنگام روند درمان می توانند روی بازگشت کیست مویی بعد از عمل تاثیر بگذارند.

طبق آمار کلی؛ بیماران در 2 دسته قرار می گیرند: 1. کسانی که عمل جراحی کیست مویی انجام داده اند و 2. کسانی که درمان کیست مویی با لیزر را انتخاب کردند. در 70% موارد کسانی که جراحی کرده اند احتمال عود وجود دارد ولی این درصد در بیمارانی که تحت درمان با لیزر قرار گرفته اند، صفر است.

مطلب پیشنهادی: لیزر کیست مویی در تهران

در ادامه علت؛ روشهای پیشگیری و نشانه های رایج عود کیست مویی کمر را بررسی خواهیم کرد.

علت عود کیست مویی بعد از عمل چیست؟

همانطور که گفته شد، بعضی از افراد دچار عود کیست مویی بعد از عمل می شوند. که البته انتخاب دکتر کیست مویی مناسب در این اتفاق نقش به سزایی دارد. دلیل این عارضه می تواند عدم درمان درست بوده یا یکی از موارد زیر باشد:

  • داخل کیست مویی یا سینوس پیلونیدال از ریشه و به طور کامل درمان نشده است. فقط لبه های خارجی بهم چسبیده اند و بیمار فکر میکند که کیست از بین رفته. در صورتی که اینطور نبوده و چرک و عفونت بعد از مدت کوتاهی مجدد به بیرون نشت می کنند.
  • در صورتی که هنگام عمل جراحی رگ های خونرسانی به کیست و مجراهای عفونی برداشته نشوند، امکان برگشت کیست مویی بعد از عمل وجود دارد.
  • اگر بخیه های عمل جراحی به قدری تحت فشار باشند که کشش ایجاد شود، پاره شده و ترشحات کیست مویی به بیرون می ریزد.
  • قبل از نشت چرک به بیرون از بدن، در محل کیست آبسه های متعددی ایجاد شده اند که ممکن است با چشم قابل دیدن نباشند. در صورتی که این آبسه های پر از چرک برداشته نشوند، امکان تشکیل مجدد کیست مویی وجود دارد.
  • رشد موهای زائد در اطراف زخم، محل عمل شده را تحریک کرده و باعث عود کیست می شوند.

https://cliniczarei.com 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
پانیز محمدی